Simar (1737. ep.) 10.02.2017. – Piyush i Roshni odlaze na medeni mesec, Piyush ugleda devojku nalik na Vadahi!

Indijske Serije

Simar (1737. ep.) 10.02.2017. – Piyush i Roshni odlaze na medeni mesec, Piyush ugleda devojku nalik na Vadahi!

By  | 

Piyush i Roshni odlaze na medeni mesec, Piyush ugleda devojku nalik na Vadahi!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Simar koja izjavljuje: ,,Zapravo, mi imamo poklon za Piyusha i Roshni.” Đanvi pita koji je to poklon. Simar kaže: ,,Put na medeni mesec.” Piyush kaže: ,,Ja ne mogu da idem. Ima puno posla u firmi.” Simar: ,,Ali…” Staramajka mu kaže: ,,Dobro, dobro. Nema veze. To je okej, ali imamo drugi ritual – svaki novovenčani par odlazi u hram. Nećeš valjda reći ‘ne’ za to?” Piyush: ,,Dobro.” Staramajka kaže: ,,Danas ćemo ići.”
U kući Agarwalovih – Saroj primi neko pismo. Anđeli primeti to i polomi nešto u kuhinji. Saroj odlazi da proveri šta se to polomilo. Anđeli uzima pismo koje je Tao ji dao Saroj i sakriva ga. Saroj kaže Mohanu da ga je pitala da zatvori prozor. Pita ga da počisti nered u kuhinji. Saroj se vraća u dnevnu sobu i vidi pismo na svom mestu, ona ga stavlja u kredenac ne znajući da je prazno. Anđeli se krije iza vrata i posmatra je smeškajući se: ,,Tai ji, sada će te videti..”
Svi dolaze u hram. Staramajka kaže: ,,Kada par dođe ovde, oni su uvek srećni i zajedno.” Simar kaže: ,,Da. Svi smo mi dolazili ovde nakon naših venčanja.”
Neka devojka nalik na Vadahi ( prevodiću kao Vadahi ubuduće , prim. prevod ) izlazi iz automobila. Pooja počinje. Svi se mole. Staramajka kaže u sebi: ,,Nadam se da će Piyush prihvatiti Roshni u svoj život.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site