Simar (1738. ep.) 11.02.2017. - Saroj daje Anđeli ključeve kuće, Piyush tuguje za Vadahi!

Indijske Serije

Simar (1738. ep.) 11.02.2017. – Saroj daje Anđeli ključeve kuće, Piyush tuguje za Vadahi!

By  | 

SSK – Saroj daje Anđeli ključeve kuće, Piyush tuguje za Vadahi!
Piyush i Roshni stižu u odmaralište. Menadžer im poželi dobrodošlicu. Vadahi je takođe tu u holu i posmatra ih.  Menadžer prilazi Vadahi i kaže joj: ,,Gospođo, oni su došli ovde.” Vadahi mu daje cveće i kaže: ,,Pre nego što uđu u svoju sobu, stavi ovo cveće tu.” On uzima to cveće i pita je: ,,Gospođo, rezervisali ste za njih najbolju sobu i kupili im sada još i cveće.. Da li ste bliski sa njima?” Vadahi odgovara: ,,Da, veoma smo bliski.”
Kod kuće Agarwalovih, Tao ji pita gde je i šta je za doručak. Vikram mu kaže: ,,Mislim da je tvoja snaja (Anđeli) spremila nešto specijalno za doručak.” Anđeli dolazi i kaže: ,,Danas jedemo za doručak tatin omiljen slatkiš – halwu. Bez šećera je. Papa ji, probajte i recite mi da li vam se sviđa.” Tao ji joj kaže: ,,Sanjeevu se sviđa sve što ti spremiš.” Anđeli pogleda u Saroj i kaže u sebi: ,,Ne znaš šta će se danas desiti, Tai ji.” Sanjeev potvrdno klima glavom. Advokat ulazi u kuću. Vikram ga pozdravlja i kaže mu: ,,Baš sam Vas hteo pozvati. Dođite i doručkujte sa nama ovde, sedite.”

(Nastavak na sledećoj strani)

Veliki pozdrav svima od vaše nove moderatorke i prevoditeljke Maye. Nadam se da ćete uživati u mojim prevodima. Verujem da ćemo se lepo družiti kao i što smo dosad.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!