Simar (1779. ep.) 24.03.2017. – Staramajka zapali Premove stvari i zabrani da se njegovo ime pominje u kući!

Indijske Serije

Simar (1779. ep.) 24.03.2017. – Staramajka zapali Premove stvari i zabrani da se njegovo ime pominje u kući!

By  | 

Staramajka zapali Premove stvari i zabrani da se njegovo ime pominje u kući!

Anđeli kaže Sarođ da može da je tuži za kršenje pravila sudu. Tao ji je moli da ne radi to, to će uticati i na njenu (Anđelinu) i Vikramovu vezu. Sarođ ga pita zašto to govori. Tao ji joj kaže da ućuti, pita zašto im ne dozvoljava da žive svoj život. Tao ji se izvini u Sarođino ime, postaraće se da se to ne ponovi. Anđeli kaže da zbog njega i Sanđeva će zaboraviti/pustiti sve ovo, ali to ne treba da se ponovi.
Simar plače. Anđeli dođe kući. Kaže da ovo nije moguće, njen tata ne može to da uradi. Vikram joj kaže da se opusti. Anđeli kaže da je on bio najbolji čovek na svetu, bio je primer svima. Staramajka slomi Premovu sliku. Ona donese njegove stvari i zapali ih. Staramajka kaže da nakon danas, niko neće pominjati tog čoveka u njihovoj kući. On za nju ne postoji više. Više ga ne poznaju. Simar se seti svog venčanja. Staramajka se obrati Simar i kaže da nikad nije mislila da će ovo reći, ali mora. Moli je da zaboravi tog Prema. Simar je zagrli plačući. Staramajka kaže da je ona tu za nju, obriše joj suze i kaže da niko neće pominjativ njegovo ime u ovoj kući. Ona uzme pismo od Simar. Anđeli plače. Vikram je odvede kući. Staramajka spali i to pismo. Simar sedne tu plačući. Ona kaže da još uvek ne može da veruje u sve ovo. Moraće (Prem) da stane ispred nje i da joj kaže da je sve to istina. Čekaće ga. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site