Anđeli smjesti Sanđu, Simar dolazi u Roshninu kuću

Indijske Serije

Simar (1879. ep.) 05.07.2017. – Anđeli smjesti Sanđu, Simar dolazi u Roshninu i Piyushevu kuću!

By  | 

 Anđeli smjesti Sanđu, Simar dolazi u Roshninu kuću

Roshnin telefon zvoni. Piyush dolazi da se javi, ali to ona učini prije njegova. Govori da je od učenika. On joj kaže da ih informiše da će kasniti. Roshni se javi, Simar je pita zašto se ne javlja, da li je Piyush tu. Roshni potvrdi. Simar je upita da jednom čuje njegov glas. Roshni upita Piyusha da li će napraviti čaj, on govori da će on. Ona ode.
Roshni ulazi, KB govori da kasni, Pari joj kaže da ne kasni, ako ponovo kasni, oduzeće joj od plate. KB joj daje uniformu za nju, ne može raditi u sariju od sada. Simar pita Kuši zašto Roshni mora to nositi. Uma govori da je sluga i da mora to da nosi, Roshni veli da je u redu, obući će. Samir dolazi tu i pozdravi sve. Staramajka pita Sanđanu zašto nije spremna. Sanđu veli da će popiti čaj pa će se onda spremiti. Servira stidljivo Samiru čaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roshni radi u kuhinji, ali dim ispuni sobu. Ona veli da ventilatoer ne radi. Ananiya bi trebalo da se brine o tome. Kuši i osttale vide kako se Roshni muči i uživaju. Simar donosi ventilator tu, donese Roshni i sok. Ponudi se da joj pomogne. Roshni odbija, no Simar veli da nisu provele vreme zajedno, neka pusti da joj pomogne. Kuši misli kako joj je plan propao.
Anđeli stavi krem od vanile u Sanđaninu sobu i krije se. Sanđana dolazi i veli da joj je to omiljeni, jede. Anđeli misli kako će joj plan uspjeti.
Staramajka je u salonu. Ananiya dolazi u kuhinju krišom i okrene ventilator. Staramajka dolazi, ventilator puše u njenom pravcu i svo brašno pada po njenom licu. Vrišti. Roshni ugasi ventilator. Simar se izvini, ona ga je donijela. Staramajka govori da je u redu, presvući će se.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site