Simar (1915. ep.) 21.08.- Samir opet pomogne Sanđu

Indijske Serije

Simar (1915. ep.) 21.08.2017. – Samir opet pomogne Sanđu!

By  | 

Simar (1915. ep.) 21.08.- Samir opet pomogne Sanđu

Sanđu je zaključana u autu. Doziva pomoć. Simar izlazi i pita se gdje je Sanđu. Sanđu govori da je u gepeku, ali Simar ne može da je čuje. Ipak, Simar nalazi Sanđuin prsten. Pita se gdje je. Pokazuje prsten Roshni. Roshni govori da je Bhairavi/ Heli uradi nešto Sanđu. Ona taman tada dođe i kaže kako je Sanđu u njenim rukama. Simar pita gdje je njena kćerka, Bhairavi veli da je odgovor u ključu. Može da odvesti do kćerke. Ali prvo neka klekne pred njom. Simar moli Boga da pomogne Sanđu. Sanđu pada u nesvjest, jedva doziva pomoć. Pokuša da otvori vrata.

Bhairavi govori Simar da bi trebala pred njom da kleči, a ne pred Bogom. Govori da će Simar to da učini. Jedna žena veli da sumnja, ali Bhairavi govori Simar kako traći vrijeme. Simar ide prema njoj, Sanđu dolazi. Simar je zagrli i pita da li je dobro. Sanđu govori da su ona i Bog uz nju.
Staramajka pita šta se desilo tamo. Roshni joj govori sve.
 Bhairavi govori Sanđu da je znala da ona igra igru sa njom. Sanđu odbrusi da ona igra igre, a ona (Sanđu) radi što je ispravno. Bhairavi je pita kako se usuđuje, pozove je sa sobom. Samir je pita šta radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site