Simar (1960. ep.) - Porodica planira ponovo vjenčati Simar i Prema

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1960. ep.) 23.10.2017. – Porodica planira ponovo vjenčati Simar i Prema!

By  | 

Tantrik govori Bairavi da je Simar Boginjin avatar koji živi sa njima. Bairavi izusti “Mata Rani”, šokirana je. Pita ako je to Mata Rani čiji je ona skelet. Tantrik se smije i pretvori skelet u prah. Bairavi je šokirana. Mata Rani govori Šeri da je Simar dala prsten starici i da je tantrik spalio skelet starice. Šera joj govori da je došla da podrži Simar. Mata Rani veli da je obećala Simar da će zaštiti njenu porodicu. Šera govori da će ona morati naučiti Bairavi lekciju.
Tantrik govori da će se boriti protiv Mata Rani i zarobiti je. Šera govori da će završiti ovo Maheshovo poglavlje. Mata Rani govori da ne mogu ništa učiniti dok Simar ne bude dobro. Šera veli da je Simar dobro, pod njegovom zaštitom, zašto je ne oživi. Mata Rani govori da će Simar biti dobro kada dođe pravo vrijeme. Ako je oživi, njen prah će ući u SImarino tijelo, to je pogrešno. Tantrik govori Bairavi da će Mata Rani biti uhvaćena u sklopu porodičnog života, čak i Mata Rani izbjegava neke stvari. Bairavi mu kaže za Simarinu i Premovu godišnjicu vjenčanja sutra. Mata Rani ih čuje i kaže Šeri svoj plan. Bairavi govori Pari da je žena koja živi sa njima niko drugi do Boginja. Pari je šokirana, niko ne može biti spašen sada. Bairavi je nazove kukavicom, pari veli da je ona došla po pravdu. Bairavi joj govori da je već griješila, nema povratka. Mora joj pomoći, njoj i Maheshu da se bore. Pari pita da li se iko može boriti protiv Boginje. Bairavi veli da će je ubiti ako ne pomogne. Počne je gušiti. Pari pristane, Bairavi veli da je znala da je neće ostaviti, neka spava sada.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno