Neko gurne Sanđanu u bazen, Samir je spasi uz Mata Raninu pomoć

Indijske Serije

Simar (1973. ep.) 09.11.2017. – Neko gurne Sanđanu u bazen, Samir je spasi uz Mata Raninu pomoć!

By  | 

Staramajka govori Simar da moraju da budu objektivni i daju ocjene. Simar govori da su 2 previše, no Staramajka veli da je greška velika, Roshni mora učiti iz grešaka.
Sanđana se budi i zove Samir. Traži ga. Nalazi poklon i otvori ga. Nalazi poruku. Ode da obuče haljinu, misli kako je predivna (haljina).
Roshni radi oko hrama. Anđeli misli kako bi trebala pričati sa njom. Pita je da li će prati posuđe od hrama. Roshni potvrdi. Anđeli veli da će ona. Roshni odbije, ona (Anđeli) je možda jela luk u hrani, ona će.
Samir čeka Sanđanu, ona dolazi. Samir se smije gledajući je. “Khuda Jaane” svira u pozadini. Sjednu. Ona ga pita kada je sve stigao da spremi. On veli da je to mali gest da je usreći. Stavi joj prsten i obeća da će uvijek biti sa njom. Ustaju se i zagrle. Menadžer dolazi sa konobarom i donose narudžbu. Samir veli da je naručio svu njenu omiljenu hranu. Dobije poziv, veli da ga eto brzo. Sanđana sjedi i čeka Samira kada čuje nekog čovjeka kako doziva pomoć u bazenu. Ustaje se i ode blizu bazena. Pogleda unutra i misli kako nema nikoga. Neko je gurne i topi je. Ona se bori da se spasi i onesvijesti se. Samir se vrati i traži je. Ugleda je kako pluta u bazenu. Šokiran skoči i izvuče je. Pita je da otvori oči, zove pomoć, ali niko ga ne čuje. Simar napravi vijenac Mata Rani. Prekine se. Ona pita šta joj poručuje. Samir pita Sanđanu da ga ne ostavlja i otvori oči.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!