Simar (1978. ep.) 16.11.2017. – Rošni zapreti Anđeli!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1978. ep.) 16.11.2017. – Rošni zapreti Anđeli!

By  | 

Rošni zapreti Anđeli!

Staramajka kritikuje Rošni što optužuje Anđeli i kaže da nijedna odgovorna osoba ne bi napravila ovakvu grešku. Misli da ona nije sposobna da brine o Baradvađ domaćinstvu i traži od nje da vrati ključeve. Simar se pita šta se to dešava u njenoj kući. Rošni plače i daje ključeve Staramajci. Anđeli razmišlja kako je Rošni izgubila ključeve, kao i Pijuševo poverenje, srećna je. Rošni podseti Staramajku na njene reči, da nije uvek istina ono što vidimo. Danas ona nema dokaza, ali to ne znači da greši. Kaže da su to njene (Staramajkine) reči. Simar joj kaže da prestane i kaže da je ona pogrešila kad je doktorev asistent došao da vidi Anđeli. Traži od nje da se izvini Staramajci.
Rošni kaže da je pogrešila i zato se izvinila. Ona kaže da ako je jednom pogrešila, ne znači da stalno greši. Kaže Anđeli da se ovo nije završilo ovde, neka bude oprezna dok spletkari, od sad će da je nadgleda. Svi su šokirani. Anđeli glumi da plače. Prem se pita zašto Rošni ne priznaje svoju grešku. Staramajka se pita da li Rošni stoji iza ovakvog Rošninog ponašanja.

Anđeli sklopi ruke i plače. Staramajka joj kaže da ne plače, svi su uz nju. Kaže joj da se odmori i da se čuva. Simar kaže Staramajci da je jako zabrinuta za Pijuševu i Rošninu vezu i moli Boginju da zaštiti njenu porodicu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno