Simar (1978. ep.) 16.11.2017. – Rošni zapreti Anđeli!

Indijske Serije

Simar (1978. ep.) 16.11.2017. – Rošni zapreti Anđeli!

By  | 

Rošni je u sobu.

Pijuš dođe i zatvori vrata. On je pita šta želi da dokaže. Kaže da ju je poredio sa Simar i mislio je da je ona njegova snaga, ali ona je postala njegova slabost. Nije očekivao to od nje. Rošni kaže da ni ona nije očekivala ovo od njega. Ona pita zašto bi to uradila, doda da je zaista videla nekoga u sobi i dokazaće istinu. Pijuš kaže da će se okrenuti protiv nje da bi zaštitio Anđeli. Rošni se pita kako da ga uveri da ispravno postupa.
Sanđana pokušava da otvori orman. Ona vuče vrata ormana i torba koja je na vrhu ormana samo što ne padne na nju. Samir je spasi. Oni padnu na pod. Sanđana razmišlja kako ne želi da ga izgubi. Samir vrati torbu. Anđeli ih posmatra i ljubomorna je. Sanđanu boli ruka. Samir joj ostavi mast i ode iz sobe. Anđeli dođe kod Samira i kaže da im je napravila supu. Ona kaže da je Sanđana srećna kao pre. Samir kaže da ga to i muči. Anđeli ga pita da kaže šta se desilo. Ona kaže da je ambijent bio romantičan. Samir uzme supu iz njene ruke i odnese je u sobu. Anđeli se nasmeši. Sanđana vidi kako Samir nosi supu i pita da li ju je on doneo.
Samir baci supu na pod i kaže joj da ne izgovara njegovo ime. Sanđana plače i istrči iz sobe. Tužna pesma se čuje u pozadini…  (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site