Anđeli smješta Sanđani kako bi dobila ključeve od kuće

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1980. ep.) 20.11.2017. – Anđeli smješta Sanđani kako bi dobila ključeve od kuće!

By  | 

Za epizodu od petka (17.11.) nema prevoda.

Sanđana ide negdje. Simar govori Premu da ne zna gdje je otišla. Staramajka pita Samira, ni on ne zna. Sanđana se vrati kući. Simar je pita gdje je bila, da li je dobro. Sanđana ćuti uznemirena. Simar je pita ponovo. Ona veli da je sve u redu. Staramajka veli da ih je trebala informisati, kako može biti tako nemarna. Sanđana veli da je žurila, laže o nesreći prijateljice. Simar veli da je zvala sve njene prijatelje. Sanđana govori da nemaju broj od ove. Anđeli se zlobno nasmije. Staramajka govori da su se zabrinuli, Sanđu se izvini. Samir misli kako je Sanđana lagala pred svima. Roshni misli isto. Sanđana ode u sobu i pita se zašto je zvao taj čovjek kada nije želio da je vidi. Samir dolazi u sobu i pita je zašto je lagala. Njega ne može prevariti. Sanđana plače, on je pita da ga ne pravi budalom nego kaže.
Piyush kašlje. Roshni mu daje vode, ali on ne želi da uzme od nje i ode. Staramajka i Simar ih gledaju. Piyush uzme vode iz kuhinje. Staramajka ga pita da li je dobro, on potvrdi. Ona veli da su ponosne što je podržao sestru. Piyush veli da je ispunio dužnost brata. Simar ga pita da bude dobar muž. Staramajka ga posavjetuje da bude pažljiv sa vezama, a Simar doda posebno sa vezom muža i žene, neka ne ignoriše ženu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno