Simar (1984. ep.) 24.11.2017. - Anđeli pokuša ubiti Roshni

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1984. ep.) 24.11.2017. – Anđeli pokuša ubiti Roshni!

By  | 

Anđeli govori Roshni da joj niko ne vjeruje, neka pokuša šta želi. Njene riječi nemaju vrijednost, neka je ne prati inače će uništiti njeno poštovanje pred svijetom. Izazove da je uradi šta želi i ode. Staramajka pozove Anđeli. Anđeli se pravi dobra i veli da će prvo nahraniti Simar. Govori Premu da ima toliko prljavih stvari oko gostinjske kuće, trebaju uraditi deratizaciju. Prem veli da će ih zvati. Anđeli veli da je ona zvala, pobrinuće se za sve. Staramajka govori da je ponosna na nju. Anđeli joj se zahvali i misli kako će ubiti Roshni u gostinjskoj kući. Roshni se pita kako da razotkrije Anđeli, upravo tada dim od deratizacije ulazi u kuću. Pita se kakav je to dim i kašlje. Pokuša otvoriti vrata, ali Anđeli ih je zaključala. Doziva pomoć dok Anđeli stoji ispred i smije se prije odlaska. Roshni vidi da su i prozori zatvoreni, osjeća se kao da se guši.
Sanđana pravi kafu i prisjeća se kako joj je Samir pravio. Samir dolazi u kuhinju, gleda je i krene otići. Ona ga pita da popije kafu. On joj odbrusi da napravi momku kafu. Anđeli ga pita ide li negdje. On potvrdi i pita je da izađe sa njim na kafu. Anđeli je srećna i msli kako će tako Samir da se udalji od Sanđane. Samir govori Sanđani da će sada ona da osjeti njegov bol. Ona plače.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno