Simar (1989. ep.) 01.12.2017. – Rošni izaziva Anđeli!

Indijske Serije

Simar (1989. ep.) 01.12.2017. – Rošni izaziva Anđeli!

By  | 

Rošni izaziva Anđeli!

Rošni zove Pijuša i pita ga gde je. Pijuš kaže da mu se guma na autu probušila. Rošni mu kaže da brzo dođe, Sanđana je sve pripremila da hoda po užarenom uglju i doda da će ugasiti svetlo i zameniti pravi ugalj sa lažnim. Anđeli dođe i hloroformom onesvesti Rošni i odnese je u ostavu. Razmišlja da sad niko ne može spasiti Sanđanu. Sanđana uzme “sindur” iz kućnog hrama i stavi ga. Ona se pomoli Bogu i kaže da ne zna postupa li ispravno ili pogrešno, ali mora da uradi ovo da bi dokazala svoju nevinost i moli Boga da joj da snagu. Anđeli razmišlja kako je ona htela da je nasamari, sad će da vidi. Staramajka traži od Sanđane da ne uradi ništa.
Simar traži od Samira da zaustavi Sanđanu, kaže da će stati ako joj on kaže. Staramajka i Prem joj govore da ne radi to. Sanđana stane na užareni ugalj i grči se od bola. Samira ovo ne dotiče. Simar ga pita kako može da bude tako kamenog srca, ona je njegova žena. Sanđana hoda uz mnogo poteškoća. Simar kaže da Sanđana nikad nije dozvolila da se on slomi kad ju je on mrzeo, a sad on želi “agni pariksha” za nju. Kaže mu da se seti trenutka kad ga je ona podržala a oni su bili protiv njega. Kaže mu da se seti vremena kad ga je ona čekala, a i tad je ignorisao njenu ljubav. Svi pate.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar plače. Sanđana samo što se ne onesvesti, kad Samir potrči ka njoj i pridrži je. Sanđana ga pogleda i uhvati ga za ruku. Samir joj kaže da prestane sa ovim, ne mora to da radi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site