Divlji - 32. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 32. epizoda!

By  | 

Posljednjom preostalom snagom Elif ostavija trag Yamanu. Yaman slijedi ovaj trag kako bi otkrio ko ju je udario i pobjegao.

Nema više kome vjerovati osim Asi i Džesuru. Mladi odvojeno prate Ruyu, Alaza i Čaglu. Alaz je povrijeđen kada mu Asi priđe kako bi prikupila informacije.

U burnu vezu dvoje mladih pokušava se umiješati i Neslihan. 

Yaman odluči vjerovati bratskom osjecaju koji je ojačao između njega i Alaza.

Čagla je jos uvijek pod uticajem svog oca i nastoji ga zaštititi. Ovo dovodi njih dvoje licem u lice sa Ruyom.
Jedini razlog zašto Ruya ćuti je beba u Šebneminoj utrobi. 

Postoje ljudi oko Ruye koji su odlučili to ne dopustiti.
Dok je Šebnem stjerana u ćošak, ona se pokušava zašititi od Serhana. Guven, koji ne vjeruje nijednom od njih, korak po korak slijedi tragove koje su ostavili za sobom. Baš kad Yaman počne vjerovati da može povući Alaza na svoju stranu, katastrofa im svima pokazuje da je cijena koju ce platiti vrlo visoka.

U borbi Čagle i Ruye, Ruya pada sa litice. Alaz taman saopšti Yamanu da se Šebnem krije iza njegove otmice i kada pomisli reći i za Serhana Čagla ga pozove i kaže da je Ruya mrtva. Alaz to saopšti Yamanu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *