Simar (2045. ep.) 19.02.2018. - Neko uznemirava Sanđanu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2045. ep.) 19.02.2018. – Neko uznemirava Sanđanu!

By  | 

Avni oprobava odjeću što joj je Rahul poslao. Čuje korake i misli da je došao. Zatvori oči i pita kako izgleda. Piyush je pita šta je to obukla, loše je. Donese joj sari iz Simarine sobe i pita da obuče. Ona obuče i pita kako izgleda. On veli da izgleda dobro kao majka. Pokaže joj u ogledalu.
Bairavi govori Samiru da moraju brinuti o Sanđani. Staramajka dolazi i veli da ima dobre vijesti. Bairavi veli da će zovnuti Sanđanu. Staramajka pomisli kako Bairavi voli Sanđanu. Bairavi se prisjeti kako je rekla Sanđani da se fino ponaša prema njoj. Staramajka govori Sanđani da su ugovoriili Piyushevo i Avnino vjenčanje. Bairavi joj daje slatkiše. Staramajka je pozove u šoping, neka ostavi njih same za Dan zaljubljenih. Bairavi veli da će se vidjeti u Baradvađ kući.
Samir ukrasi kuću cvijećem. Sanđana se srećna. On joj poželi srećan Dan zaljubljenih. Ona njemu isto. Govori mu da je neko ugasio svijeću. Samir ode da upali kada neko dođe i dotakne Sanđaninu ruku i daje joj buket ruža. Sanađa je šokirana, govori Samiru.
Simar i Bairavi čekaju Sanđanu. Bairavi joj kaže da započne rituale, doći će. Simar zove Piyusha tu, Avni odbija nakit od nje, ali je Simar nagovori. Rahul krene da uradi ritual, Hema ga gurne i on padne. Piyush veli da je ispao, on će uraditi ritual. Hema potvrdi, mora on.
Najava: Piyush pita Avni da napiše probleme na papir i ostavi u mikser. Rahul isjeće žicu, Piyusha udari struja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno