Simar (2046. ep)- Rahul smjesti Piyushu da ga udari struja, Avni ga spasi

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2046. ep.) 20.02.2018. – Rahul smjesti Piyushu da ga udari struja, Avni ga spasi!

By  | 

Hema pita Piyusha da uzme kokos. Staramajka pita sveštenika da da kokos Piyushu. Piyush uzima i veli da je pobjedio. Pita Avni da uzme sa njim blagoslove starijih. Kasnije, Rahul pita Avni zašto je Piyush uradio ritual, kada će se vjenčati. Hema govori da Simar i porodica ih vjenčavaju, trebaju tolerisati njihovog ludog sina. Rahul dobije poziv i ode. Hema je iznervirana. Avni veli da je mislila da joj se sviđa, Hema glumi da je srećna.
Samir daje Sanđani sat sa kamerom i kaže joj da upali to kad god misli da je neko tu. Ona mu se zahvali što joj vjeruje. Ode da napravi čaj i osjeća nečije prisustvo. Upali kameru, ali osoba koja je plaši se sakrije. Ona je uplašena i ispusti čaj.
Avni dolazi do Rahula. On je zabrinut jer treba novac. Ona krene da ga nahrani kada Piyush dođe i uzme zalogaj. I nahrani Avni. Rahul je ljut. Piyush mu daje kokos, neka jede i igra se, a on ide da se igra sa Avni. Odvede je na silu. Rahul misli kako mora da uradi nešto i priča sa Avni, treba mu novac.
Sanđana pokazuje video Samiru. Samir veli da se zavjese pomjeraju zbog vjetra. Sanđana veli da je neko bio tu.
Piyush dovodi Avni u kuhinju i pita je da napiše probleme na papir i staviće u blender i svi problemi će nestati. Ona se smije i pita ko mu je to rekao. On se prisjeti kako je Simar rekla Pari da koristi blender i rješi problem. Veli da je sam smislio. Dok Avni piše na papir, Rahul dolazi i isječe žicu. Piyusha udari struje. Avni pokušava da ga spasi i oboje padnu u kuhinju, a brašno po njima. Rahul je iznerviran. Piyush se šali i smije. Rahul ode.
Simar daje ogrlicu Avni i govori da je bila Roshnina. Avni je srećna što dobija toliko ljubavi od njih. Simar je pita da je zove majkom. Avni je oslovi sa mama i zagrli.
Najava: Rahul dolazi kod Heme noću. Simar dolazi i oslovi ga.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno