Simar (2047. ep.) - Rahul ukrade ogrlicu koju je Simar poklonila Avni

Indijske Serije

Simar (2047. ep.) 21.02.2018. – Rahul ukrade ogrlicu koju je Simar poklonila Avni!

By  | 

Rahul pita Avni da mu da ogrlicu. Ona veli da ne može jer je ona izraz ljubavi Baradvađ porodice, vezana je za njihove emocije. Mogu bar poštovati njihove emocije do vjenčanja, a onda će sve biti njihovo. Pita ga da nađe drugi način da otplati dug. Rahul se pita da li je ona njegova Avni, mora nešto da uradi. Avni dolazi u sobu i zatekne Hemu kako stavlja ogrlicu i pita je da joj da. Hema veli da će spavati u njoj večeras, zar ne može podnijeti njenu sreću. Avni se složi, ali neka joj onda vrati posle. Spavaju. Rahul dolazi kod njih da ukrade ogrlicu. Hema ga uhvati za ruku u snu. On misli da je uhvaćen, a onda ugleda kako mrmlja u snu i lakne mu. Pokuša da oslobodi ruku, ali uzalud. Čuje Simar kako priča sa Bairavi i napet. je. Simar uđe i vidi kako Avni mirno spava. Pokrije je i poljubi u čelo. Rahul se krije i pita se da li ga je vidjela. Presječe nit od ogrlice i ukrade je. Pomisli da su mu počeli bolji dani.
Samir dolazi kući, Bairavi mu govori da niti je Sanđana niti ona jela nešto. Sanđana dolazi, Bairavi govori da Sanđana spava u sobi, zabrinuta je za nju. Sanđana je čuje i misli kako puno brine o njoj. Pita ih da sjednu, serviraće im hranu.
Avni se budi i pita Hemu da vrati ogrlicu. Šokirana je kad vidi da nema, budi Hemu. Hema krivi Rahula. Simar dođe do Avni i pita je da je stavi kasnije. Hema pita Avni da pita Rahula.
Čovjek dolazi do Sanđane, dodiruje je. Ona se budi i prati tragove stopala. Dođe u sobu. Rahul misli kako će svi njegovi problemi biti rješeni. Avni dolazi i okrivi ga. On se kune da je nevin. Ona mu povjeruje i zagrli ga, sumnja na Hemu.
Sanađana dolazi u sobu i vidi Samira da sjedi tu. Pita ga da li je maloprije dolazio u sobu. On potvrdi, ali spavala je. Izađe iz sobe. Sanđana vidi da nema otisaka stopala i šokirana je. Avni pita Hemu da li je ukrala ogrlicu, Hema negira, poštuje nju više od te ogrlice. Pitaju se ko je.
Najava: Avni dolazi kod Simar, Hema isto dolazi i daje joj ogrlicu. Simar želi da pokaže narukvicu zlataru kako bi napravila istu za Sanđanu. Zlatar govori da je lažna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!