Bakti želi da se uda za Anuraga!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 24.04.2014. – Bakti želi da se uda za Anuraga!

By  | 
Bakti želi da se uda za Anuraga!

Bakti želi da se uda za Anuraga!

Kuši se brine da će joj Kinđal pokvariti plan ako izađe iz kuće. Neka žena kaže Simar da je videla Kinđal kako ide negde. Kuši je srećna što se izvukla. Simar se pita gde li je to sad Kinđal otišla.

Bakti uđe u svoju sobu. Podigne sliku na kojoj je ona sa Anuragom, njegovom tetkom i majkom.
Plače: “Uvek sam želela da svi vi budete srećni. Anurag, posebno sam želela da ti budeš srećan! Od detinjstva sam činila da vam rođendani budu posebni. Ali, danas… Molim te, oprosti mi! Danas sam ti pokvarila rođendan! Za ostale je ovo možda obična fotografija… ali, za mene je ona ceo moj život! Anurag, uvek sam htela da budem kraj tebe na ovoj fotografiji… kao tvoja žena! To je jedini san koji imam od detinstva. Pre nego što mi se san ispunio, Đanvi te je otela od mene! Ljubav od detinjstva… Moj san o udaji raspršio se jednim jedinim vestima! Anurag, niko te ne može voleti više od mene! Zato Đanvi mora da ode iz ove kuće i tvog života! Onog dana kad sam primila vest o tvojoj ženidbi srušio mi se svet! Ali, onda sam prestala da lijem suze i skupila sam snagu! Rešila sam da dođem. Da bih povratila svoju ljubav, tj. tebe, nazad. Tog dana sam namerno ispustila haldi da bi venčanje počelo nepovoljnim znakom. Pošto je sam početak bio nepovoljan, kako bi onda i drugo sve išlo kako treba? Nisam htela da Đanvi inpresionira ostale svojim kuvarskim umećem (seća se kako je namerno povećala plin u kuhinji dok je jelo bilo na šporetu, u trenutku dok je Đanvi razgovarala telefonom). I da, ta torta! Ja sam uvek bila prva osoba koja bi ti čestitala rođendan! Kako sam mogla da dopustim da to ovaj put bude neko drugi? Ja sam bila ta koja je otkazala Đanvinu porudžbinu. Ako ne budemo mogli da nađemo srodnu dušu kad odrastemo, venčaćemo se. To obećanje koje smo dali u detinjstvu za tebe može biti šala, Anurag, ali za mene, to je najveća realnost mog života! To jedno obećanje održalo me je u životu sve ove godine. Kad je došlo vreme da ispuniš svoje obećanje, Đanvi se umešala! To nije fer, Anurag! Rečeno je: pravda je izvršena kad loše ispraviš u dobro! A ja ću se postarati da sprovedem pravdu za sebe! Izazov koji je Anuragova tetka predložila Đanvi i meni biće moj prvi korak ka cilju!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno