Simar – 24.06.2014. – Sanđu ispriča Saviti i Vikrantu o Anđeli!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 24.06.2014. – Sanđu ispriča Saviti i Vikrantu o Anđeli!

By  | 

capture-20140703-224526

Simar – 24.06.2014. – Sanđu ispriča Saviti i Vikrantu o Anđeli!

Prevela čitateljka Lejla. 🙂

Simar kaže dobila sam dokumenta od Sunnaine i od tog dana ja sam Sunnaina izgubila sam cijelu porodicu. Roli kaže ti ovo sve radiš zbog mene. Napravila sam grešku i trebam platiti za to. Otišla si daleko zbog Anđeli samo zbog mene. Simar kaže nisam mogla da živim bez vas na početku ali onda sam upoznala njegovu ćerku. Ona je izgubila mamu. Znala sam da ste ti i moja cijela porodica tamo za Anđeli. Roli kaže trebam reći istinu porodici i sve će biti uredu. Simar kaže pusti sve i nek bude ovako kako jeste. Roli kaže oprosti mi sestro nisam znala da će jedna moja greška uništiti mnoge živote. NIko ne može zauzeti tvoje mjesto. Molim te vrati se. Simar kaže neke Božije odluke su napravljene i mi ih nemožemo promjeniti. Simar kaže od danas su naši putevi različiti.  Roli kaže molim te ne govori to.  Simar kaže te modrice će samo izazvati bol kod nas.  Simar odlazi.  Ona kaže pazi na moju Anđeli. Znam da nećeš dozvoliti da oseti moje odsustvo. Ona grli Roli.  Obje su u suzama.  Simar kaže čuvaj se. Simar ulazi u auto. Auto kreće. Roli plače.

U Bharadwaj kući Prem gleda sliku od Simar. Sid dolazi i kaže šta mislilš cijela porodica će biti sretna zbog toga što se ženiš samo zbog njih.  Mi svi brinemo da budeš sretan i normalan.  Ako misliš da nas možeš usrećiti ovim vjenčanjem…  Trebaš pokušati srcem.  Možda je ona ta koja ti može vratiti sreću.  Prem kaže pokušavam ali uvijek se nešto desi.  Nikad neću zaboraviti Simar. Sid kaže nepravedan si prema svima. Prema samom sebi. Čak i prema Simar.

Roli se vrati u kamp.  Anđeli pita gdje je mama. Roli se misli trebam joj reći da ne kaže cijeloj porodici. Roli kaže ovdje su kamere i niko nesmije da nas čuje. Igramo jednu igru i tvoja mama je dio nje.  Anđeli pita koju igru.  Roli kaže skrivača. Ako želiš da ona pobijedi i vrati se nesmiješ nikome reći za ovo.  Anđeli kaže obaćavam. Ona grli Anđeli. Roli se misli ovo je sve zbog mene. Moram nešto uraditi za sestru.  Ne znam kako ću rešiti sve. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno