Simar - 24.07.2014. - Simar kaže Premu da je ona Sunaina!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 24.07.2014. – Simar kaže Premu da je ona Sunaina!

By  | 

capture-20140731-181701

Simar – 24.07.2014. – Simar kaže Premu da je ona Sunaina!

Roli kaže Aditi da ako Simar ne ostane tu, Sunaina neće dobiti pravdu. Nastavlja da sad ide da vidi Prema, on je otišao u kuću Mehte da vrati Simar. Ona ode.

Simar plače. Sanđu: “Zašto plačeš mama? Ko je bio taj čika? Zašto te je zvao Simar i pitao te da ideš sa njim? Ti si moja mama, zar ne?” Simar: “To je bio neki nesporazum. Ti treba da ideš kod bake, sigurno te traži.” Sanđu ode. Simar plače: “Kakav je ovo test, Bože? Šta mogu da kažem Premu, da ja nisam njegova Simar, nego da sam Sunaina? Ne mogu da uradim to. Znaš da ne mogu lagati Prema. Ostavila sam moju kuću ne rekavši nikome ništa. Nemam snage da se suočim sa njima. Pomozi mi, postajem slaba. Šta da radim? Ne mogu da lažem, a ako kažem istinu, on će me odvesti odavde i svi naši napori će otići uzalud. Pokaži mi neki put.” Ona opet začuje Premov glas, on kaže da ne želi da priča sa njima (Vikrantom, Kartikom i Savitom). On je sa policijom dole, u holu. Prem: “Simar, dođi, tvoj Prem je došao da te vrati!” Vikrant pita inspektora šta je to. Inspektor kaže da im je on (Prem) rekao da je on (Vikrant) zadržao njenu ženu na silu tu. Vikrant kaže šta ako sutra neko dođe i kaže da je kuća njegova, hoće li takođe doći sa njim. Prem kaže da im neće trebati nikakav dokaz ni ništa, neka pozovu Simar, ona će reći sve. Vikrant: “Sunaina!” Roli je napolju, posmatra sve ovo sa prozora. Simar siđe dole. Prem je gleda sa suzama u očima.

Roli se pita šta će Simar sad da uradi. Prem: “Simar, reci im da ti nisi Sunaina. Policija je sa nama. Reci svima šta je istina.” Vikrant: “Sunaina, reci im da si ti Sunaina, moja žena, snaja ove kuće i Sanđuina majka.” Prem: “Simar, samo jednom me pogledaj u oči i kaži da ti nisi Simar i obećavam da ću otići.” Roli pita šta će se sad desiti, kaže da Simar ne može lagati Prema. Prem: “Simar, ne budi uplašena, ja sam sa tobom. Učiniću da sve bude u redu. Vrati se. Bharadwaj kuća će dobiti novi život ako se vratiš. Bar misli na Anđeli. Reci im šta je istina.” On pruži ruku ka njoj, ali mu ona kaže da stane. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno