Simar - Opis serije

Indijske Serije

Simar – Opis serije

By  | 

Simar - Opis serije

Sasural Simar Ka je prica o zivotnom putu obicne gradske devojke Simar, odrasloj u skromnoj porodici pod strogim nadzorom oca i vaspitanoj da u buducnosti nastavi zivot u senci svoga muza. Otac i cerka se uzajamno veoma postuju i vole. Otac je, kroz strogo vaspitanje, oblikovao Simarinu licnost u skladu sa tradicijom i najvisim moralnim vrednostima. Onog trenutka kada njeni snovi i tradicionalno vaspitanje dodju u sukob, naizgled obican zivot skromne gradske devojke dozivljava pravi zaokret. Njena strast prema plesu i podstrek vrsnjaka ohrabruju je da se prijavi za takmicenje u plesu. Bez znanja oca i ljudi koje je okruzuju Simar pocinje da ostvaruje svoje snove, uz veliku podrsku nekih clanova porodice, i iznad svih, svoga muza. Ovakav zaplet rezultuje mnostvom zanimljivih situacija prozetim ljubavnim nitima. Simarina mladja sestra Roli i njena tetka vole da gledaju serije, ali im otac uvek zakljucava televizor prilikom odlaska na posao. Zato one gledaju serije sa prozora na televizoru svoga komsije Rohana. Rohan voli Roli, ali mu ona ne daje nikakve znake ohrabrenja. Uprkos tome, Rohan pomaže njoj i Buaji svaki put kada im je nesto potrebno. Simarina zivotna prica je bliska hiljadama devojkama koje poticu iz skromnih gradskih porodica i imaju slicne teznje i snove, ali ih raznolike situacije ogranicavaju u njihovom ostvarivanju…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


EPIZODE: Jamna dobija papire u kojima pise da im je novcano pomogla Staramajkina porodica (mislim da je tako,nema prevoda za to) i jako je ljut.Simar i Rajo cuju to.Jamna sa papirima odlazi kod Staramajke,svi sem Simar ga prate.Pojavljuje se Ichki i opet pritiska Simar,koja uplakana odlazi.U Staramajkinoj kuci svi se spremaju za vencanje.U kucu ulazi Jamna sa porodicom,pozdravljaju se.Jamna trazi da pozovu Premovog oca,sto oni i urade.Premov otac pita Jamnu sta se desilo.Jamna mu daje papire i odgovara da je on ucinio da misle da ne moze da snosi troskove svoje cerke dajuci mu lazne racune.Pojavljuje se Staramajka i govori Jamni do oni nisu hteli da ga povrede,ali da su morali to da urade.Ona mu kaze da treba da bude srecan sto su izabrali Simar za Premovu mladu.Staramajka mu kaze da jos jednom razmisli o Simarinom braku i da je neophodno da oni plate.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *