Siročad - 113. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 113. epizoda!

By  | 

Porodica Eren je duboko ožalošćena zbog gubitka još jedne voljene osobe, a pored toga se bore sa nezaposlenošću i finansijskim problemima. Osjećajući Akifovo odsustvo kod kuće i u svom životu, Nebahat počinje da preispituje svoje odluke. Tolga pomaže Oldžanu koji ne zna šta da radi nakon majčine smrti. Berkova bezuslovna podrška Gokhanu povećava se iz dana u dan, a Suzan sumnja da Sadova žena Gulten nešto sprema sa Sevval. Suzan preduzima akciju kako bi saznala istinu, ali upada u nepredviđenu situaciju.

Smrt Šengul jako potrese cijelu porodicu. Oguldžan staje ispred Tolge i kaže da se samo bio zaljubio ali da nije znao cijeniti šta znači majka te lupajući o razbijeni automobil govori kako želi svoju majku nazad. Tolga plače gledajući ga tako slabog. Suzan pada niz stepenice kada je gurne Sevval.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *