Siročad - 79. epizoda - Ko je motorista koga je Seval udarila?

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 79. epizoda – Ko je motorista koga je Seval udarila?

By  | 

Kada Omer sazna pravu istinu, odlazi uplakan i izvinjava se Asiye zbog toga što joj nije vjerovao. Asiye ga pita šta se desilo? Zašto je promijenio mišljenje? On joj objasni šta se desilo sa Jasmin, njenom majkom i Sevgi. Ispriča ocu, Sarpu i Asiye da su njih dvije zatvorile Sevgi u isti podrum u kojem se sada nalazi Sevval. Ahmet pita Jasmin da li je to istina što govori Omer. Jasmin potvrdi da je istina. Ahmet poludi kao i Asiye. Suzan izbacuje Akifa iz kuće. S druge strane Tolga odlazi sa Dorukom i Ogulcanom da nađe Zehru. Tolga pokazuje vjenčani list čovjeku i snahi od Zehre i on udara Tolgu. Sevval odlazi u kafanu, napije se i udara motoristu na cesti. Omer pita Ahmeta kako je tako loš čovjek. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *