Siročad - 94. epizoda - kraj 3. sezone!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 94. epizoda – kraj 3. sezone!

By  | 

Omer i Sarp su užasnuti Sevalinim ludilom nakon njenog napada na Suzan.  Dok Oguldžan sanja da bi slika data starcu mogla spasiti život cijeloj porodici Eren, važni događaji se dešavaju na frontu Jasmin i Tolge. Porodica Eren je srećna i slušaju u studiju pjesmu. 
Orhan i Šengul su zapanjeni neočekivanom ponudom. Akif donosi radikalnu odluku u vezi sa Nebahat. Ahmet traži od Omera saglasnost za vjenčanje sa Suzan. On je srećan zbog njih i složi se sa njihovim brakom. Doruk dobaci Asiye da bi trebala uhvatiti bidermajer. Održava se vjenčanje i Ahmet i Suzan su zvanično u braku. Svi su radosni zbog njih. Kreću kombijem zajedno sa Omerom, Sarpom, Dorukom, Asiye, Susen i Aybike. Ali Ahmet shvata da kočnice ne rade. Sa druge strane vidimo Seval koja govori da je ona pokvarila kočnice. Ahmet i ostali doživljavaju nesreću i padaju u provaliju. Ostaje pitanje da li ima preživjelih. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *