Siročad - 33. i 34. epizoda - Akif priznaje Orhanu da je Melisa izazvala Kadirovu nesreću!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 33. i 34. epizoda – Akif priznaje Orhanu da je Melisa izazvala Kadirovu nesreću!

By  | 


Siročad – 33. i 34. epizoda – Akif priznaje Orhanu da je Melisa izazvala Kadirovu nesreću!

33: Pojavljuje se Berkov otac, Resul Ozkaja. Dok Akif planira partnerstvo sa Berkovim ocem, a Berkova majka najavljuje da će se razvesti od Resula. Doruk govori Omeru, koji je tužan zbog toga što je Susen optužena za krađu, da pretpostavlja da mu se svidela Susen čim se toliko uznemirio. Resul ponudi Suzan novi posao. Orhan uhvati svoju ženu Šengul u razgovoru sa Akifom i pita o kakvom prokletu novcu to oni pričaju. Akif više ne može da izdrži i priznaje da je nesreću izazvala njegova ćerka Melisa, odnosno da je njegova ćerka bila uzrok Kadirove smrti. Nakon toga, Nebahat pokuša da zaustavi Orhana koji je krenuo da ode u policiju, rekavši da joj je ćerka premlada, ne može u zatvor. Ubrzo doživljava nesreću. Doruk čuje Šenguline vriske i šokiran je prizorom koji ubrzo zatekne.
34: Nebahatina situacija ponovo dovodi porodice Eren i Atakul lice u lice. Važni događaji se dešavaju i na frontu Tolge i Džemile. Omer i Mazlum, koji nakon škole zajedno započinju novi posao, upadaju u neočekivanu situaciju. U kuću u koju Asije odlazi na posao braću Eren očekuje loše iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *