Siročad - od 75. do 77. epizode - Omer odlazi od oca!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 75. do 77. epizode – Omer odlazi od oca zbog Sarpa!

By  | 

75: Sarp i Omer dožive nesreću na motoru. Leyla je sama pala. Policija dolazi i govori Doruku i Asiye da su uhapšeni. Doruk i Asiye govore da oni nemaju veze sa tim što se dešava na terenu, ali policajci ih ne slušaju već ih odvode u policijsku stanicu. Oğulcan i Doruk traže lijek za Tolgu, koji je shrvan Lejlinom smrću, da se vrati u život. Ahmetova dobra djela za braću Eren iznenađuju Omera i Asiye. Dok Gönül, koja misli da joj je oduzela Orhana, postaje sve ogorčenija prema Šengul. 

76: Dok se neočekivani događaji dešavaju na frontu Ayle i Nebahat, Ahmetov posljednji potez za Omera je  kap koja je prelila čašu za Sarpa. Ahmet govori Omeru da je dosta, da nije moguće izabrati između dva sina. Omer shvata da bi ipak radije izabrao Sarpa i odlazi od Ahmeta. Omer odlazi do Susen i pita je šta krije od njega, da mu kaže istinu.

77: Iako postoji ozbiljna ogorčenost između Asiye i Omera, susret Šengul i Ajle na školskom sastanku donosi iznenađujuće zbližavanje. Činjenica da Süsen počinje provoditi vrijeme sa Sarpom iznenađuje sve, a posebno Omera. Orhan očajnički traži novi posao kako bi zaradio za život. Dok Tolga pokušava pomoći Zehri, koja želi da bude prisiljena na brak, Šengul ima velika očekivanja od prilike za posao koja joj se pruži. Činjenica da Omer ne vjeruje na riječ Asiye još jednom razbjesni Asiye.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *