Siročad - od 43. do 46. epizode - Resul je mrtav!T

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 43. do 46. epizode – Resul je mrtav!

By  | 

43. epizoda: Harika uzima novac koji pronalazi i bjezi od kuce. A Omer zbog izgubljenog novca upada u nevolju. Akif, koji želi ponovo osvojiti Suzanino srce, ovaj put kreće drugim putem. Dok se društvene aktivnosti nastavljaju punom parom na koledžu Ataman, Ömer se suočava s neočekivanom situacijom s obavezama na novom poslu.

44. epizoda: Resul je spreman da dokrajči Akifa i izgleda da će mu plan i uspjeti. Prateći svaku njegovu stopu, sprema mu zamku za koju Akif nije svjestan. Ömer shvata da ga je Doruk vidio. Resul preuzima video unutar Kaanovog kompjutera, koji je uzeo iz Akifove kuće, pretvarajući se da je krađa. Akif odlazi na večeru sa Suzan da je zaprosi.

45. epizoda: Ono sto se nije promijenilo je smrt svih koji su saznali da je Akif ubica, jednog po jednog. Akif okrivi Suzan za Resulovu smrt, govori joj da je nikad nije volio i vrati se Nebahat. Suzan je u zatvoru i krive je za Resulovu smrt. Ona tvrdi da ona nije ubila Resula.

46. epizoda: Tolgin podmukli potez izaziva važan razvoj događaja na frontu Doruka i Kaana. Dok je Greatovo zbližavanje s Emirom velika destrukcija za Oğulcana;,, potez Süsen, koja je bila slomljena pred Ömerom zbog težine onoga što je znala, izaziva trenutke straha na koledžu Ataman.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *