Siročad - 89. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 89. epizoda!

By  | 

Siročad – 89. epizoda

Tolga kada ugleda video smrti svoje sestre je u šoku. Bijes koji ga obuzima će ga dovesti do tačke u kojoj se neće moći kontrolisati. Takođe će i još ljudi saznati tu vijest. A glavna osoba koju Tolga krivi za tu smrt je Susen. Odlučuje da joj se osveti i da ona osjeti ono što je njegova sestra osjećala. 
Oguldžan koji je vidio da je Tolga pregledao snimak, sve cini da Susen sakrije jer je svjestan da ce je Tolga dokrajčiti. Tolga uzima Susen i odvodi je na iste stepenice sa kojih je gurnula Lejlu i pokazuje joj gdje da stane želeći joj vratiti istom mjerom.
Susen uplakana doziva pomoć govoreći Tolgi da ona to nije uradila. Tolga je ipak gurne niz stepenice.
Ništa drugačija situacija nije ni u njenoj novoj školi, Ataman koledžu za Elif, koja se potpuno skrasila u Ajlinoj kući i od prvog dana počela da ima problema sa Berkom.
Neke šokantne činjenice koje je saznao dovode Oguldžana u vrlo problematičnu  poziciju. Akif traži da Nebahat ponovo oprosti sebi. Dok se Doruk upušta u ugodnu organizaciju sa  djecom za Emelovu školsku zadaću, Orhan je uvučen u neočekivanu situaciju zbog nemilog incidenta u školi.
Sve epizode možete pronaći OVDE 
Dio epizode možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *