Siročad - od 49. do 52. epizode- Harika i Doruk podrže Omera!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 49. do 52. epizode- Harika i Doruk podrže Omera!

By  | 

49: Dok Ogulcan doziva pomoć sa dna rupe, niko ga ne čuje. On očajno moli da ga neko čuje kako bi mu pomogao. Šengul je očajna jer ne zna gdje joj je sin. Pokušava pozvati nekoga iz zatvora ali bezuspješno. Omer priređuje Susen iznenađenje. Nebahat nastavlja sa svojim planovima. Orhan je očajan kada na vratima ugleda policiju. Šengul slušajuci Nebahat zapada u veće nevolje. Kada Orhan vidi radnju u haosu, osjeća se kao  da je na samom kraju. Gonul zauzima Šengulino mjesto u kući.

50: Na koledžu Ataman, počinju se događati iznenađenja koja će ozbiljno uticati na Ömera, Doruka, Oğulcana i Berka. Akif, koji želi pokazati da ima kontrolu nad firmom, igra lukavu igru ​​s Aylom i Nebahat.

51: Nakon šoka i dolaska policije u školu, Doruk se odlucuje na pogrešan čin. Dok Berk i Tolga slave jer su smjestili ekipi, Berk pravi problem nakon sto udari jednu osobu i time dovodi u probleme Omera i Ogulcana.

52: Dok  Omer tuče Emira, Harika  podržava Omera i izvlači ga iz nevolje. Doruk dolazi i takođe staje na Omerovo mjesto kako bi ga izvukao iz nevolje. Tolga nastavlja u školi da pravi svoje zamke. Alya, Šengul i Nebahat čine dobar trio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site