Spone ljubavi 110 epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 110 epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 110 epizoda!
Ciro čeka Magnoliju u baru. Tiao prisili Magnoliju da bude kod kuće. Pokaže joj video koji je Ciro snimio. Laura kaže da ako Pedro želi videti kćer, moraće u Luandu. Tiago prebacuje Leticiji što je pozvala Marinu na večeru. Antonio pozove Jessicu da odu kod Leticiji na večeru. Helo ispituje Pedra o pozivu koji je primio.

Tiao daje Magnoliji ultimatum. Pedro govori Helo o Lauri.. Juninho se prepire s Yarom zbog Aline. Flavia kaže Misaelu da je Aline prostitutka i da se moraju pomiriti s tim. Elio savetuje Salete da se kloni Gustava. Ruty Raquel uhvati Antonija i Jessicu kako skupa idu s posla. Marina potvrdi Leticiji da je poljubila Tiaga u bolnici. Tiao i Magnolia su u vezi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *