Spone ljubavi 32. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 32. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 32. epizoda!

Pedro kaže Helô da mu je Tiao rekao da ona nešto krije. Prekine ih poziv Ane Lu. Ramiro kaže da ne veruje da se Tiao promenio. Vitória moli Augusta da joj pomogne. Salete se žali Fláviji zbog Jéssicinog ponašanja. Pedro se odseli u pansion, na Magino nezadovoljstvo. Fininho preti Jéssici. Aline kaže Magnóliji da Tiago ima drugu devojku.

Pedro kaže da se vratio kako bi se brinuo o ocu, te kaže Magnóliji da ona to više ne treba činiti. Pedro pokušava razgovarati s ocem. Ciro ispituje Mag o Pedrovom povratku. Tiao želi zaplašiti Isabelu kako bi je udaljio od Tiaga. Mag raspravlja s Tiagom o njegovoj novoj ljubavi. Ona odlazi Tiau i kaže mu da je Tiago zaljubljen u Isabelu. Tiago govori Isabeli kako je baka reagovala kad je čula da on voli drugu. Antônio savetuje Letíciji da prihvati Pedrovu i Helôinu vezu. Helô kaže Pedru da imaju sina, ali ne ispriča mu sve do kraja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site