Spone ljubavi 16. ep.!Pedro sumnja da je Tiao odgovoran za atentat

Brazilske serije

Spone ljubavi 16. ep.!Pedro sumnja da je Tiao odgovoran za atentat na Fausta!

By  | 

Spone ljubavi 16. ep.!Pedro sumnja da je Tiao odgovoran za atentat na Fausta!
Vitória tvrdi da je Pedro uništio njen brak. Policija dolazi u kuću porodice Leitao, a Hérculesa hvata strah. Ana Lu kaže Mag da Tiao želi da se Tiago oženi Letícijom. Tiao pritska Gigi da otkrije ko je devojka koja se Tijagu dopala.Tiago skupi hrabrost i nazove Isabelu. Luciane i Venturini demantuju vest o njima koja se širi internetom.

Isabela odluči reći Éliju šta je čula dok je bila konobarica na proslavi. Élio joj obeća da će strpati Venturinija u zatvor. Pedro je uveren da je Ciro umešan u atentat na Fausta i Suzanu. Tiao odluči da ode sa Letícijom u poseti porodice Leitao. Dr. Bruno moli Magnóliju da razgovara sa Camilom kako bi ga prestala proganjati.

Tiago kaže Ani Luisi da nije siguran da li želi oženiti Letíciju. Hércules službeno objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. Tiao dolazi usred te objave i najavljuje venčanje Letícije i Tiaga. Mag se ljuti jer je Tiao upao u njenu kuću. Pedro pokušava uveriti Élija da je Tiao odgovoran za atentat na Fausta…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *