Spone ljubavi 45. ep.!Tiao naruči Zelitovo ubistvo.

Brazilske serije

Spone ljubavi 45. ep.!Tiao naruči Zelitovo ubistvo.

By  | 

Spone ljubavi 45. ep.!Tiao naruči Zelitovo ubistvo.
Zelito napadne Tiaa. Salete kaže Helô da Flávia ne zna da je Isabela nestala. Pedro pokušava umiriti Tiaga. Letícia kaže Antôniju da misli da se Isabela skriva kako bi zaplašila Tiaga. Tiao naruči Zelitovo ubistvo. Helô to čuje i preti mu. Salete pokuša uveriti Zelita da ostane kod kuće nakon sukoba s Tiaom. Zelito zove Wesleyja da skupa pobegnu, ali Wesley kaže da mora ostati uz sina. Camila savetuje Jéssici da se udalji od Tiaa. Tiao šalje Valdira da ubije Zelita.

Augusto potvrdi Vitóriji da ih ništa neće razdvojiti. Helô predlaže Olava za Zelitovog advokata. Venturini pati zbog posledica Pupine prijave. Mileide drži palce kako bi skandal zahvatio i Luciane i naštetio Hérculesovoj kandidaturi. Fininho prisili Gustava da učestvuje u njegovom planu protiv Zelita. Gustavo kaže Valdiru da poznaje Zelita. Ciro ponižava ženu i ona se onesvesti. Antônio kaže da voli Ruty. Augusto odlazi Vitóriji, a Mag ga napadne. Optuži ga da je naručio Faustovo ubistvo. Pedro moli Vitóriju da mu obeća da više nikad neće ostajati sama sa Cirom. Fininho stavlja Zelitu drogu u piće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *