Spone ljubavi 42. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 42. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 42. epizoda!
Tiao manipuliše kćerkom protiv majke. Mag moli Tiaa za pomoć. Pedro kaže Mag da Ciro ne sme prilaziti Faustu. Jéssica kaže majci da je s Tiaom. Mileide se moli za Isabelu i Zelita. Mag ismejava Luciane jer je verovala Venturiniju. Ana Luisa i Pedro nađu Tiaga u stanju šoka. Vitória potvrdi da Ciro ima informacije o Isabelinom nestanku. Mag je besna zbog Augustovog dolaska u kuću. Ana Luisa javi Zelitu da je Isabela nestala.

Tiao potvrdi Mag da će spasiti Tiaga. Tiao naredi Valdiru da ukloni sve tragove u vezi sa Isabelinim nestankom. Tiao dolazi u kuću na Ilha Beli. Pedro je sumnjičav. Salete prima Zelita u svoju kuću. Venturini garantuje Luciane da nije ništa učinio protiv Tiaga i Isabele. Tiago se vraća kući, a Tiao ga pokušava uveriti da promeni odvetnika. Tiago ipak želi zadržati Olava. Ana Luisa nije srećna zbog Eliovog nepoverenja prema njenom bratu. Helô odlazi kod Mag i želi da razgovara sa Tiagom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *