Spone ljubavi 33. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 33. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 33. epizoda!
Helô poseti majčin grob. Isabela dolazi da radi kao konobarica na zabavi, a ne zna da je to Letícijina zabava. Isabela prikriva svoj nemir ispred Gigi. Letícia odlazi Tiagovoj kući da ga pozove na zabavu. Bezobrazna je prema Pedru..

. Helô je nepovjerljiva prema Isabeli. Salete sluti da požar ima veze s Jéssicom. Luciane moli Pedra da oprosti Vitóriji. Pedro moli Tiaga da ne čini ništa nažao Letíciji. Fausto se pokuša javiti Pedru. Augusto kaže Pedru da je Ciro pokušao ubiti Vitóriju. Mag preti Faustu. Tiao preti Isabeli.

Helô uhvati Tiaa kako pritiska Isabelu. Isabela joj kaže za Tiaga i sebe. Letícia je tužna zbog Tiagove odsutnosti. Ana Luisa poljubi Élija. Tiao želi da Helô štiti kćerkine interese. Tiago garantuje Isabeli da će zauvek biti skupa. Tiao spava u Zuzinom pansionu. Provocira Pedra, a Pedro ga napadne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *