Spone ljubavi 47. ep.!

Brazilske serije

Spone ljubavi 47. ep.!

By  | 

Spone ljubavi 47. ep.!
Magnólia priznaje Ciru da joj godi Tiaova blizina. Antônio kaže Sansãu da je Venturini pokušao ubiti Pupu. Pedro izaziva Magnóliju i sazna da je Pupa predala policiji škakljive dokumente. Helô javi Tiagu da misli da je videla Isabelu u Paratyju. Tiago odluči otići u Paraty nakon što je primio poziv. Hércules prihvata Magnólijin savet i odluči pratiti Luciane. Letícia pokušava pozvati Tiaga na večeru, ali on to ne želi.

Tiao želi da mu se Mag poveri. Aline kaže Marcau da Yara vara muža sa Cirom. Fausto se uplaši kada vidi Hérculesa kako uzima pušku. Hércules ulovi Luciane s Venturinijem. Puca na njih, ali promaši. Luciane odluči napustiti muža. Misael savetuje kćerku da ne povredi Marcaa. Edu se iznenadi kada sazna da Xanaia nikad nije imala dečka. Tiao izbaci Xanaiju iz stana. Letícia pristane na Pedrov predlog da imaju civilizovan odnos. Luciane moli Gledsona da je primi k sebi. Letícia kaže Tiau da je Isabela živa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *