Spone ljubavi 111. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 111. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 111. epizoda!
Luciane odluči da razgovara sa Gustavom. Herculesu se ta ideja ne sviđa. Gigi pokušava nagovoriti Magnoliju da se uda za Tiaa. Leticia odlazi kod  Marine. Luciane odlazi s Gledsonom u kliniku za odvikavanje u posetu  Gustavu. Laura daje otkaz. Ramiro pita Tiaa je li on sve namestio kako bi Pedro saznao za kćer s Laurom.

Jader doživi uspeh na poslu u wellnessu. Elio se posvađa s Anom Luisom. Leticia se iznenadi kada sretne Tiaga u wellnessu. Gustavo razmišlja o Lucianeinim savetima. Pedro moli Cira da se udruži s njim protiv Magnolije. Marina se odluči udaljiti od Tiaga i Leticije. Gustavo prekida sa Salete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *