Spone ljubavi 39. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 39. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 39. epizoda!
Antônio teši Letíciju. Mileide odbija Jaderove poljupce. Luciane prodaje odeću na ulici. Venturini i Elio se brinu zbog Isabelinog iskaza i prete joj. Edu kaže majci da Letícia već zna ko joj je otac. Hércules moli Mag da uveri Tiaga da spreči Isabelu da svedoči. Letícia ne želi razgovarati s majkom. Edu je razočaran Pedrovim odbijanjem da oprosti Helô. Mag zamoli Tiaga da spreči Isabelino svedočenje. On se zabrine jer ne zna što će Isabela reći.

Mag kori Luciane jer prodaje odeću na ulici. Letícia upadne u Magnólijinu kuću i traži Pedra. Ona ga izvređa. Tiao preti Helô. Tiago pokušava uveriti Isabelu da ne svedoči. Tiao otkrije da se Tiago razišao s Isabelom. Vitório ulovi Cira kako govori o Tiagu i Isabeli. Tiago otkrije da je Letícia Pedrova kći. Aline prihvati Augustov predlog da pomogne oko gradskog vrta. Helô pokušava razgovarati sa kćeri. Edu kori sestru zbog njenog ponašanja prema majci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site