Srce mafije 138. i 139. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 138. i 139. epizoda!

By  | 

Srce mafije 138. i 139. epizoda!
138 epizoda
Hizir Ali spašava Zejnep od Tanera i vodi je kući. Zejnep je slomljena zato što je verovala Taneru i razočarala celu porodicu. Hizir Ali otkriva Alpaslanu i Ilijasu kako je Taner bio u dosluhu sa Enverom. Davut dočekuje Hizira kao člana svoje porodice i zajedno proživljavaju emotivne trenutke. Hajrije teši Merjem i govori joj kako će Hizir sigurno oprostiti Zejnep i kako će se sve vratiti na staro. Ilijas napokon dočekuje priliku i zarobljava Envera.
139. epizoda
Salih saznaje da je Enver pao u Hizirove ruke, te šalje Fevzija Enderu kako bi preko njega osigurao oslobađanje svog sina. Ilijas je besan nakon svega što je Enver učinio Esri, te mu se želi osvetiti. Džejlan želi sprečiti Hizir-Alija da uđe u svet mafije. Zejno je postiđena i okleva se susresti sa ukućanima nakon nemilog događaja koji im je priredila. Merjem ugošćava Džejlan i Handan kako bi im se zahvalila zbog dobročinstva Hizir-Alija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site