Srce mafije 181. i 182. epizoda! Ilijas je uhvaćen!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 181. i 182. epizoda! Ilijas je uhvaćen!

By  | 

Srce mafije 181. i 182. epizoda! Ilijas je uhvaćen!
181 epizoda
Hiyir pokušava da sazna ko je zarobio Ilijasa. Tipi sumnja na Džemila.Ostali za stolom se slažu sa njim.Hizir od njih traži da budu obazrivi.Suzi se prepire sa Unalom, te mu preti da će ubiti Rustema, ako joj ne pomogne da oslobodi Ilijasa. Davut je svestan da Ilijasa neće zaustaviti ni Rustemova smrt, ted a ustvari želi njega.Hizir govori Hajrije da je Ilijas uhvaćen.
182 epizoda
Rustem odlazi kod Davuta I pokušava da razgovara sa njim.Mert traži od Nevzata da oslobode Ilijasa. AHizir I Džejlan pokušavaju da saznaju ko je tajni svedok koga je Rustem spomenuo.Hizir je ponosan na Rehu. Merjem dolazi kod Unala I ubedjuje Suzi da pobegne I podje sa njom kako bi saznala gde se nalazi Ilijas. Suzi je srećna što će tako dobiti blagoslov od njegove majke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *