Šta ako mnogo zavoliš - 13. epizoda - KRAJ SERIJE!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 13. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Šta ako mnogo zavoliš – 13. epizoda – KRAJ SERIJE!

Djeca odlaze kod Umuta do suđenja povodom dodjeljivanja starateljstva. Oni su tužni tamo i ne odgovara im nova dadilja. Sa druge strane, Lejla gleda zajedničke slike i jako joj nedostaju. Ateš je utučen i trudi se pronaći način kako da okrene situaciju u svoju korist i dobije starateljstvo. Ilter je takođe jako tužan.

Lejla i Ateš šetaju zajedno i on joj pokloni ružu. Poljube se. Fusun je zadovoljna ovim razvojem situacije. Ali ne ide sve kako je planirala. Lejla zamoli Bariša koji zajedno sa Ilgaz traži crteže koje je Fusun ukrala od Žulide, Atešove majke. 

Bige je shvatila da Fusun krade dizajn te otkrije tu istinu Atešu. Ateš saznaje da je Lejla znala za to i prebaci joj što mu nije rekla. Ne može više da trpi njene laži i odlučuje da se ode u Španiju. Lejla se izvinjava, željela je da mu kaže.

Firuze otkrije Lejli da je ona njena majka i nakon vrlo emotivnog trenutka, Lejla joj oprašta. Otkrije Atešu da je pronašla majku i saznaje da je on znao. Govori mu da će ona ostati uz djecu i pita da li se zaista rastaju. Ateš govori da izgleda da je tako. Grle se poslednju noć zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ateš nakon što se pozdravio sa svima odlazi. Bige se vraća u Pariz. Došao je dan ročišta za starateljstvo. Tu su svi osim Ateša. Međutim, u poslednjem trenutku se Ateš pojavljuje i saznajemo da nije otišao i da je skupio dokaze o krađi dizajna. Djeca su dodjeljena Atešu i Lejli, a Ateš se pomirio sa Umutom.  Svi zajedno, srećni i zadovoljni slave i plešu.

Sve epizode možete pronaći OVDE

Isječak iz epizode pogledajte OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *