Šta ako mnogo zavoliš - 10. epizoda!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 10. epizoda!

By  | 

Šta ako mnogo zavoliš – 10. epizoda!

Lejla, povrijeđena i ponižena, bježi sa vjenčanja. Svi se pitaju šta se to upravo desilo sem Fusun koja se raduje.

Lejlina majka polazi za Lejlom i presretne je autom, Lejla trči uplakana. Ona se predstavi kao Firuze, Atešova rodbina i povede je sa sobom. Lejla je bijesna i baca svoju ogrlicu.

Sa druge strane, Ilgaz napadne Ateša koji samo želi biti sam. I on je povrijeđen zbog svega. Jakup, Merjem i Bariš pakuju stvari i odlaze. Lejlina majka pomogne Lejli i plati joj noć u hotelu. Berit je tužna i ljuta, neće da spava bez Lejle. 

I Ateš i Lejla pate zbog svega što se desilo. Ilter pozove nazad Lejlu, Mejrem i Bariša i oni se vrate. Lejla se vraća zbog djece jer im jako nedostaje. Govori Atešu da ga je zaista voljela, a da je bila prisiljena da bi pronašla porodicu, nije namjerava da ga prevari.

On govori da je on povrijeđen i prevaren, pristanu da se razvedu jedno od drugog žaleći što se nije drugačije sve desilo. Umut i Bige su sve bliži. A kada iz socijalnog dođu u posjetu, Berit i Ajdos se svađaju, a Ateš i Lejla se trude prikazati da je sve u redu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lejlina majka potpiše saradnju sa Fusun, a niko ne zna njen identitet. Advokat saopšti Atešu da ako se Lejla i on razvedu, djeca će pripasti Umutu. Potrebna im je skladna porodica. Ateš odlučuje da se neće razvesti, Lejla je šokirana.

Sve epizode možete naći OVDE

Epizodu možete pogledati OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *