Šta ako mnogo zavoliš - 11. epizoda!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 11. epizoda!

By  | 

Šta ako mnogo zavoliš – 11. epizoda!

Lejla je bijesna kada joj Ateš saopšti da se ipak neće razvesti. Stavlja mu do znanja da ona nije igračka i da ne može tako sam donositi odluke. Međutim, kada joj pojasni da će im djeca biti oduzeta ukoliko se razvedu, Lejla pristaje da igra bračnu igru sa njim.

Fusun je bijesna ovim razvojem događaja i odlučuje da sazna više informacija o Lejli u čemu joj Jakup pomaže. Djeca, a posebno Ilgaz sumnja u odnos Ateša i Lejle i ljuta je na njih.

Merjem traži od Merta da sakrije torbu punu novca da se je ne bi Jakup dokopao. Ali baš kada je Mert bude krio, Ilter ga uhvati i Merjem je prinuđena reći mu istinu. Ilter je razočaran u kakvoj laži je živio i što mu Ateš nije rekao i odlazi iz kuće. Svi su emotivni i opraštaju se od njega. 

Ateš i Lejla pripremaju zmajeve za sutrašnji izlet sa školom za djecu. Prije odlaska tamo, pokupe Iltera i ubjede ga da se vrati kući. Merjem saznaje da je Ateš otplatio njihove dugove, a Fusun saznaje da je Firuze Lejlina majka i da joj je pravo ime Zejnep. U međuvremenu, Firuze ponudi Lejli da bude zaštitno lice njenog brenda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na izletu su svi zajedno, tu su i Umut i Bige. Kada djeca zadirkuju Ilgaz zbog Bariša, Ateš se umiješa i izbije veliki sukob. Roditelji i djeca se žale školi na Ateša. Kada se svi pojavi na sastanku u školu, Ateš se opet lako isprovocira. Fusun ucjeni Lejlu da ako želi saznati ko joj majka, ne smije se umiješati nego treba pustiti Ateša da se svađa i da onda djecu izbace iz škole.

Sve epizode OVDE

Epizodu pogledajte OVDE

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *