Šta ako mnogo zavoliš - 5. epizoda!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 5. epizoda!

By  | 

Lejla je šokirana kada vidi prevarenog mladoženju i smisli priču kako da ga se riješi. Ateš je sumnjičav i ispituje je da li je to momak za kog porodica želi da je uda. Ona potvrdi, ali on joj ipak ne vjeruje kako je uspjela da ga se riješi tako lako.

Njena ekipa, odnosno Jakup joj stavlja do znanja da moraju ubrzati plan, ali ona ne smije da se zaljubi u Ateša. Lejla je svjesna da je tu granicu već prešla. 

Ateš se zbližava sa Berit. Odlučuje da organizuje zabavu i da se vrati svom starom životu. Lejla se pojavljuje sređena i flertuje sa jednim momkom, a Ateš je ljubomoran. Sa druge strane, Lejla je ljubomorna na djevojke oko njega. Ateš po završetku zabave shvata koliko ga ne ispunjava takav život više i posjećuje sobe brata i sestre. Lejla ih uspava.

Narednih dana, na zabavi Ateš je opet ljubomoran na Lejlu i muško društvo.  Iglazini prijatelji  maltretiraju Ilgaz i zatvore u ormar. Ateš i Lejla je nalaze i Ateš se kao stariji brat postavi prema njoj i pruži joj podršku koja joj je potrebna. Takođe se zbližava sa bratom i Berit, a Berit čak izgovori i više rečenica.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lejla ga izaziva kako ne smije da se prepusti te njih dvoje imaju tenzične ljubavne trenutke gdje je on uzima u naručje i odvede u sobu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *