Doktor - 31. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 31. epizoda!

By  | 

Lejla nestaje slanjem poruke, baš kao i prije mnogo godina. Ljudi iz Ulucinara misle da je Lejla otišla da se odmori zbog onoga kroz šta je prošla, ali Omeru nije lako i odlučuje da krene Lejlinim stopama. Yalcin je za Hakanom. Neslihan se fokusira na predstojeći slučaj nasljedstva. Lejla traži načine da se riješi Kerema, ali ne uspijeva. Kada Omer dobije informaciju o Keremovoj prošlosti, shvata da su njegove sumnje tačne. U međuvremenu, Hakan počinje da se liječi prije teške i eksperimentalne operacije u koju će ući. Mine ga podržava. Oboje nisu svjesni da je Yalcin saznao za stanje Hakanove ruke. Inspektor grupe Gumusok, koji je došao da provjerava uslove u bolnici, stavlja Hakana u tešku situaciju. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *