Šta ako mnogo zavoliš - 6. epizoda!

Turske Serije

Šta ako mnogo zavoliš – 6. epizoda!

By  | 

Lejla se budi kraj Ateša i posmatra ga. On se takođe probudi i smiju se, ne vjeruju šta im se desilo. Prethodne noći, Ateš nosi Lejlu u naručju kada Berit uleti u sobu i on je baci na krevet. Izmisle priču i Lejla ode da je uspava. U međuvremenu, Ajdos se povjeri bratu da se zaljubio u Lejlu. 

Lejla uspije da se riješi i Ajdosa, ali Berit im se opet umiješa i spavaju njih troje zajedno.

Kasnije, Lejla ispituje Berit o odnosu sa Atešom i mala izgovori da misli da je Ateš voli. Svi su oduševljeni što je progovorila, a Lejla predloži da je odvedu psihologu. 

Onur predloži Lejli da pobjegnu, a ona odbije i odlazi sa Atešom. Psiholog ih posavjetuje da provode lijepe porodične trenutke sa djecom, posebno Berit i da je mala zbunjena odnosom između Lejle i Ateša.

Svi zajedno odlaze u luna park i nezaboravno se provode, a Lejla i Ateš je dodatno upoznaju. Međutim, kada Bige nazove Ateša i on ode, Lejla je tužna. Cijelu noć ne može zaspati i čeka na njegov poziv ili dolazak. Ateš stavi Bige do znanja da ne želi ništa sem prijateljstva sa njom.

Sledećeg jutra, Lejla je ljuta na njega što je ostavio, a on je uvjeri da mu je Bige samo prijateljica. Potom je povede sa sobom da pokaže Italijanima Istanbul kako bi ostvarili saradnju i to im prođe uspješno, a Ateš je i poljubi u obraz. Kasnije je pozove na večeru kao sa Italijanima, a u stvari budu njih dvoje sami. On joj se otvori i prizna da osjeća prema njoj nešto i da je za njega stvarna. Lejla je dirnuta, a tužna jer je svjesna svoje istine. Ateš je pita da mu bude djevojka i poljube se. Fusun je saznala za Lejlu i ekipu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *