Elif je ljuta na Kahramana i odlazi iz kuće koju joj je kupio

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina – od 38. do 40. epizode – Elif je ljuta na Kahramana i odlazi iz kuće koju joj je kupio!

By  | 

Elif je ljuta na Kahramana i odlazi iz kuće koju joj je kupio

38: Kako bi udaljila Kahramana od Elif, Kijmet pokušava da zbliži Kerema sa Elif. Kahraman kupuje Elif kuću, a Defne saznavši to, odmah dolazi na Elifina vrata. Govori joj ko je prava djetetova majka. Želi da Elif zamrzi Kahramana te govori da je Kahraman znao istinu od početka i da je krio to od nje.
39: Elif je ljuta na Kahramana jer vjeruje da joj je lagao samo da bi joj oduzeo dijete čim se rodi. Kahraman sumnja da su Defne ili Kijmet nešto rekle Elif, a Elif je odlučna da ne da dijete Kahramanu te zamoli svoju majku Sultan za pomoć.

40: Elif odlučuje da se odseli iz kuće koju joj je kupio Kahraman i odlazi kod prijateljice svoje majke, koju je ona upoznala u zatvoru. Počne tražiti posao, ali niko ne želi trudnu da je zaposli. Kerem joj nudi posao da bi joj bio što bliže. Želi da otvori restoran, Elif prihvati ponudu. Defnina majka govori Elifinom polubratu da mu može pomoći da osveti oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *