Sudbina od 71. do 74. epizode!Kaharman shvata da je Elif živa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Sudbina-Kaderimin Yazildiği Gün

Sudbina od 71. do 74. epizode!Kahraman shvata da je Elif živa!

By  | 

Sudbina od 71. do 74. epizode!Kaharman shvata da je Elif živa!
71 i 72 epizoda

Sultan je šokirana saznanjem dase Elif udala za Maksuta.Jakup traži od Maksuta položaj glavnog direktora firme  s obzirom na to da je vlasnik većine deonica. Ipak Maksut ima druge planove I je odlučan je u nameri da stavi svoje ljude u upravu firme.

73 epizoda

Pitanje je samo trenutaka kada će Kahrman saznati da je Elif živa.Dafne se sa tim ne miri i želi da joj život pretvori u noćnu moru. Defne traži načine da se što pre reši Ibrahima i CD-a koji je dospeo u Šukranine ruke. Ona nije svesna da je svekar ( Zija ) svo vreme prati.

74 epizoda

Kahraman poludikad vidi kako Elif i Maksuta prave planove. On je ljut I dopušta Elif da vidja sina Topraka samo ako pristane na njegove uslove. Hoće li Elif pristati na njegove uslove i hoće li je Maksut podržati?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno