Sulejman velicanstveni 115 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 115 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 115 epizoda
Sokolovic donosi vesti da je Mustafa,pracen hiljadama janicara,stigao do Palate,i da bi izdaja odnosno pobuna mogla biti jedino resenje.Sulejman salje Ferhata,novog janicarskog agu,sa svojim cetama da zaustave Mustafu i da mu poruce da se vrati u svoj Sandzak i ceka odluku o svojoj sudbini.

Kada ljudi koji su mu odani to saznaju,oni kazu da su spremni da ga podrze u eventualnoj zelji da smeni svog oca te da ce mu se pridruziti.Selim je u lovu kada upozna devojku po imenu Viktorija koja ga poziva u svoju kucu da piju i imaju seksualne odnose.Sulejman progna Hurem u Kutahju kod Bajazita.Zal hvati Atmadzu i daje mu takvu stvar koja ce uciniti od njega da mu kaze sve svoje tajne. Kada Ferhat pokusava da zaustavi Mustafu,Mustafa mu kaze da,da je hteo da se bori,vec je mogao,ali da nece ici kuci i Ferhat staje na Mustafinu stranu i sada sa svim janicarima uz Mustafu krene na Palatu.Rustem srece Mustafu na Dverima palate govoreci mu da ovo moze rezultirati njegovim pogubljivanjem,a Mustafa mu govori da se on zeli susresti sa Sultanom tako da Rustem prenosi vesti Sulejmanu koji prihvata da se vidi sa sinom.Mustafa isprica Sulejmanu pricu o otrovnom kaftanu,a Sulejman je sokiran jer on nikada nije slao otrov.Mustafa govori da on,nakon svega toga,zeli da umre kao Princ u ratu te da je zato dosao do Palate uz vojsku.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sulejman prima ferhata koji kaze da je Mustafa samo hteo da razgovara sa njim te da ga zato nije zaustavio.Sulejman zeli da sazna ko je poslao otrov njegovom sinu te naredjuje i Rustemu i Sokolovicu da to istraze.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site