Sulejman veličanstveni - 134. epizoda - Hurem umire!

Sulejman Veličanstveni

Sulejman veličanstveni – 134. epizoda – Hurem umire!

By  | 

10255610_740643342654849_4240674946782518109_n

Sulejman i Hurem se vraćaju u palatu brodom. Hurem sa broda gleda prizor i kaže Sulejmanu da kada je prvi put došla ovamo, pitala se da li je stigla u Otomski pakao, ali ta palata i to mesto su postali njen dom, to je raj na zemlji, on je njen raj.

Oni stižu i ispred palate se pozdravljaju sa Mihrimah i Rustemom. Potom Sulejman i Hurem ulaze u palatu, ona se pridržava za njega. Kada Hurem ode u svoju odaju, izvinjava se Zumbulu i kaže da joj je žao za svaku reč koju je izgovorila. Zumbul kaže da je već sve zaboravio, bitno je da ona ozdravi. Hurem kaže da ona neće ozdraviti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sulejman obaveštava Mihrimah o Hureminom stanju. Ona ne može da veruje, plače. On joj kaže da mora biti jak zbog Hurem. Rustem od doktora saznaje za Huremino stanje. Rustem ugleda Sokolovića dok izlazi i kaže da su hijene prve koje osete miris krvi. Sokolović ga pita šta je doktor rekao, hoće li se Sultanija oporaviti. Rustem kaže da ne, stanje joj je jako loše, može umreti svakog trenutka.

Bajazid se vraća u svoju palatu i saznaje da je Defne počeo prevremi porođaj. Nurbanu dolazi kod Selima i on je pita šta ona radi tu. Ona kaže da je došla čim je čula za ono sa Bajazidom, zna da je to protiv njegovog naređenja, ali nije mogla samo da sedi i da ne zna ništa o njemu.

Sulejman šalje pismo Selimu i Bajazidu u kom ih poziva da dođu u palatu sa porodicama. Defne rađa dečaka koji ima problema sa disanjem. Hurem priča Zumbulu da se videla sa Mahidevran i da je ona bila mirna, a zatim traži od Zumbula da sazna gde je Ibrahim sahranjen.

Defne se budi i moli Bajazida da samo jednom nahrani sina, a onda može da je ubije. On dozvoli. Sulejman kaže Hurem da želi da spava sa njim u sobi. Rustem provodi noći sa Gracijom Mendez. Hurem zajedno sa Zumbulom gde je Ibrahim sahranjen i zahvali mu što ju je izabrao za Sulejmana. Bajazidov sin je ozdravio i Gulsheh kaže da je zbog majčinog mleka. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  9 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site