Sulejman velicanstveni 98 epizoda - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 98 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 98 epizoda

Ukratko
Odluka Mirimah sokira sve.Mahidervan vidi pretnju u Rustemu zbog Mustafe I pokusava da spreci brak.Mirimah se kaje zbog ishitrene odluke.Rustem se raduje pobedi,ali prima ne ocikivani udarac.Mirimah odlucuje da se osveti Bali Begu za ne uzvracena osecanja.Hurem se bori protiv Sah sultanije.Sah saznaje za neverstvo svog muza I besna je.Dolazi dan koji Rustem pasa dugo ocekuje.Mirimah svata da je pogresnu odluku donela,ali je kasno za kajanje.U Haremu se vode glassine da je Rustem znacajniji od Sultana.Sultan prekida pripreme.Porodica je na okupu I vecera,Sultan pokusava da popravi odnose sa Hatidze.Obavestava sve za vencanje Mirimah I Rustema.Sah I Hatidze su u soku.Pripreme za vencanje su u toku,Hurem je sigurna da niko ne moze da prekine vencanje,cak ni Sah Sultanija.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Mirimah govori Mustafi da je cilj braka Mirimah I Rustema dag a uniste,ali da ne moze biti resenje da ubiju Rustema.Sultan dolazi kod Hurem koja bira tkanine za haljine Mirimah.Sultan kaze da je cuo da je Rustem bolestan.Hurem kaze da ne trebaju verovati glasinama.Sulejman je grub,pita kako moze biti miran kada se radi o njegovoj sopstvenoj kcerci.Hurem salje lekara da proveri da li je Rustem bolestan.Posle dosta pregleda,dokazuje se da je Rustem zdrav I plan Sah sultanije propada.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site