Sulejman velicanstveni 98 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 98 epizoda

By  | 

Sulejman velicanstveni 98 epizoda

Ukratko
Odluka Mirimah sokira sve.Mahidervan vidi pretnju u Rustemu zbog Mustafe I pokusava da spreci brak.Mirimah se kaje zbog ishitrene odluke.Rustem se raduje pobedi,ali prima ne ocikivani udarac.Mirimah odlucuje da se osveti Bali Begu za ne uzvracena osecanja.Hurem se bori protiv Sah sultanije.Sah saznaje za neverstvo svog muza I besna je.Dolazi dan koji Rustem pasa dugo ocekuje.Mirimah svata da je pogresnu odluku donela,ali je kasno za kajanje.U Haremu se vode glassine da je Rustem znacajniji od Sultana.Sultan prekida pripreme.Porodica je na okupu I vecera,Sultan pokusava da popravi odnose sa Hatidze.Obavestava sve za vencanje Mirimah I Rustema.Sah I Hatidze su u soku.Pripreme za vencanje su u toku,Hurem je sigurna da niko ne moze da prekine vencanje,cak ni Sah Sultanija.

Mirimah govori Mustafi da je cilj braka Mirimah I Rustema dag a uniste,ali da ne moze biti resenje da ubiju Rustema.Sultan dolazi kod Hurem koja bira tkanine za haljine Mirimah.Sultan kaze da je cuo da je Rustem bolestan.Hurem kaze da ne trebaju verovati glasinama.Sulejman je grub,pita kako moze biti miran kada se radi o njegovoj sopstvenoj kcerci.Hurem salje lekara da proveri da li je Rustem bolestan.Posle dosta pregleda,dokazuje se da je Rustem zdrav I plan Sah sultanije propada.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno